Jansen Records

Say Ja. to great new Norwegian music! Jansen Records is a Oslo record label with the good stuff.

Customer service:
support@tigernet.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0,0 EUR )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Sånn Kjennes Verden Ut LTD Red Vinyl

Jansen Records Nov 30th 2018
Vinyl
29.7 EUR
Preorder


Tre år har gått siden forrige plate, Ut til de andre – en evighet i dagens musikkvirkelighet. Men med hits som «Vondt i hjertet», «Faen ta deg», «Om igjen», «Oslo» og mange flere, har det aldri vært noen fare for at bergensbandet skulle forsvinne fra folks bevissthet.

Med den nye singelen «En sjanse til», returnerer Razika med et smell; en uimotståelig poplåt som oser av spilleglede og deilig synth. Singelen, og den kommende plata markerer en ny start, med både nytt plateselskap, Jansen Records, og nytt samarbeid med produsent Matias Tellez, som ikke har jobbet med Razika siden deres debutplate i 2011.

Jentene i Razika har kjent hverandre siden de startet på barneskolen, spilt sammen siden de var femten år gamle, og bandet har holdt på i snart tretten år. Det er ganske unikt i dagens musikklandskap, spesielt med tanke på at medlemmene fortsatt er midt i tjueåra.

Bandet sier selv:

«Vi er tilbake og er veldig glade for at vi 30. november slipper vår nye plate, «Sånn kjennes verden ut». Sammen med Matias Tellez har vi laget et album vi er veldig stolte av, og som vi gleder oss til å dele med dere!»

Tracklisting

Side A

1. Slipp meg fri

2. Alt du føler er feil

3. En sjanse til

4. D esje meg

5. Baby, gi meg kjærlighet

Side B

6. Flyplassen

7. Det går ikke

8. På trynet

9. 20 dager

10. Husk 26. januar